От партнеров


Заказать работу


От партнеров


Счетчики

На данном сайте собрана коллекция ссылкок на документы: аналитические статьи, рефераты, книги, ГОСТЫ, авторефераты диссертаций, статистичесткие данные, маркетинговые исследования, бизнес-планы...

Статистика наиболее популярных поисковых запросов ...
РазделНаучные статьи и авторефераты диссертаций по медицине
Короткое описаниеАнтигіпертензивні властивості пептидів, які утворюються у процесі протеолізу бета-казеїну ферментами молочнокислих бактерій
Подробное описаниеРасширение файла: zip
Размер документа: 55.1 кб.
Описание:
Добавлено2008-10-30 19:25:05 Скачать «Антигіпертензивні властивості пепти...»Подробнее

Смотрите также:
  • Білки казеїнового комплексу коров'ячого молока та продукти їх протеолізу за дії ферментів молочнокислих бактерій

  • Біологічні та фізико-хімічні властивості фагів молочнокислих бактерій, виділених за умов виробництва молочних ферментованих продуктів

  • Нові підходи до ідентифікації молочнокислих бактерій

  • Феномен антигенної мімікрії пептидів ВІЛ-1 та бактерій і маркери прогнозування перебігу у ВІЛ-інфекції

  • Біологічні властивості фосфатмобілізуючих бактерій і їх вплив на формування бобово-ризобіального симбіозу у рослин сої

  • Симбіотичні властивості, фотосинтез та продуктивність рослин гороху, інокульованих стійкими до мінерального азоту клонами бульбочкових бактерій

  • Протекторні властивості бактерій роду Pseudomonas за умов клонального мікророзмноження та товарного виробництва картоплі (Solanum tuberosum L.)

  • Бета-дефенсин-2 в злоякісно трансформованих клітинах епітеліального походження

  • Алогенна дія RFa-подібних пептидів на периферичні сенсорні нерви: дані in vitro та in vivo

© 2007-2018