От партнеров


Заказать работу


От партнеров


Счетчики

На данном сайте собрана коллекция ссылкок на документы: аналитические статьи, рефераты, книги, ГОСТЫ, авторефераты диссертаций, статистичесткие данные, маркетинговые исследования, бизнес-планы...

Статистика наиболее популярных поисковых запросов ...
Разделрефераты курсовые дипломные для скачивания
Короткое описаниеМетоди обліку витрат на виробництво та калькулювання собівартості продукції на підприємствах громадського харчування
Подробное описаниеРасширение файла: zip
Размер документа: 345 кб.
Описание:
Добавлено2009-04-12 17:58:25

Смотрите также:
  • Облік витрат на виробництво і калькулювання собівартості продукції (на прикладі підприємств плодоовочевої консервної промисловості України)

  • Облік витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарних підприємствах (на матеріалах підприємств хлібопекарної промисловості споживчої кооперації України)

  • Удосконалення обліку витрат і калькулювання собівартості продукції виноробства

  • Удосконалення обліку витрат та калькулювання собівартості продукції у комплексних виробництвах

  • Аналіз витрат виробництва та калькулювання собівартості продукції

  • Облік і контроль затрат на виробництво та калькулювання собівартості продукції (на матеріалах підприємств гірничовидобувної галузі)

  • Метод однорідних секцій, порівняння його з традиційними (вітчизняними) методами обліку витрат і калькулювання повної собівартості продукції.

  • Облік витрат та процес калькулювання собівартості продукції у швейному виробництві

  • Аналіз витрат підприємства на виробництво

© 2007-2017