От партнеров


Заказать работу


От партнеров



Счетчики

На данном сайте собрана коллекция ссылкок на документы: аналитические статьи, рефераты, книги, ГОСТЫ, авторефераты диссертаций, статистичесткие данные, маркетинговые исследования, бизнес-планы...

Статистика наиболее популярных поисковых запросов ...
Раздел рефераты курсовые дипломные для скачивания
Короткое описание Методи обліку витрат на виробництво та калькулювання собівартості продукції на підприємствах громадського харчування
Подробное описание Расширение файла: zip
Размер документа: 345 кб.
Описание:
Добавлено 2009-04-12 17:58:25

Смотрите также:
  • Облік витрат на виробництво і калькулювання собівартості продукції (на прикладі підприємств плодоовочевої консервної промисловості України)

  • Облік витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарних підприємствах (на матеріалах підприємств хлібопекарної промисловості споживчої кооперації України)

  • Удосконалення обліку витрат і калькулювання собівартості продукції виноробства

  • Удосконалення обліку витрат та калькулювання собівартості продукції у комплексних виробництвах

  • Аналіз витрат виробництва та калькулювання собівартості продукції

  • Облік і контроль затрат на виробництво та калькулювання собівартості продукції (на матеріалах підприємств гірничовидобувної галузі)

  • Метод однорідних секцій, порівняння його з традиційними (вітчизняними) методами обліку витрат і калькулювання повної собівартості продукції.

  • Облік витрат та процес калькулювання собівартості продукції у швейному виробництві

  • Аналіз витрат підприємства на виробництво

© 2007-2016