От партнеров


Заказать работу


От партнеров


Счетчики

На данном сайте собрана коллекция ссылкок на документы: аналитические статьи, рефераты, книги, ГОСТЫ, авторефераты диссертаций, статистичесткие данные, маркетинговые исследования, бизнес-планы...

Статистика наиболее популярных поисковых запросов ...
Разделрефераты курсовые дипломные для скачивания
Короткое описание.Хімічний склад і харчова цінність плодів о овочів кі використовуються як сировина для консервів дитячого харчування.
Подробное описаниеРасширение файла: zip
Размер документа: 85 кб.
Описание:
Добавлено2009-04-12 17:58:55

Смотрите также:
  • Перспективні напрямки та прогнозування розвитку підприємств індустрії дитячого харчування

  • Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування

  • Економічний механізм розвитку промислового виробництва продукції дитячого харчування

  • Контрольна з основ фізіології і гігієни харчування

  • Збереженіть плодів томата різних генотипів залежно від температурних умов та стиглості

  • Оцінка впливу сульфатного карсту на хімічний склад природних вод (на прикладі південної частини Західно-Української лісостепової провінції)

  • Підвищення економічної ефективності виробництва овочів відкритого грунту у сільськогосподарських підприємствах Криму

  • Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів

  • Хімічний склад препаратів каротину вітатону і вітадепсу та їх вплив на ріст і деякі показники обміну речовин в організмі курей в постнатальному онтогенезі

© 2007-2019