|
На данном сайте собрана коллекция ссылкок на документы: аналитические статьи, рефераты, книги, ГОСТЫ, авторефераты диссертаций, статистичесткие данные, маркетинговые исследования, бизнес-планы...
|
Смотрите также: ХарчуванняВступ 3
1. Якість харчування, хімічні складові продуктів харчування 4
2. Харчування, тривалість життя та його безпека 8
Висновок 11
Список літератури 12
Наукові теорії та концепції раціонального харчуванняВступ 3
1. Основні теорії раціонального харчування 3
2. Теорія адекватного харчування 6
3. Концепції раціонального харчування у працях зарубіжних вчених 10
Висновки 13
Література 14
Технологія харчування контрольнаВступ
1.Сучасні погляди на роль харчових волокон у функціонуванні організму. Позитивний і негативний вплив
2. Сучасні погляди на фізіологічну роль холестерину. Чи небезпечне ваше харчування для життя.
Висновки Основи фізіології і гігєни харчування1. Процеси, що відбуваються в товстому кишечнику, їх роль у життєдіяльності організму. 3
2. Пояснити різницю між дієтичним харчуванням в Україні та за кордоном (Німеччина, США). 6
3. Процеси травлення і резорбції жирів у організмі. 8
Використана література. 9
Формування та розвиток гігієни навколишнього середовища в Україні та обгрунтування перспективних напрямків гігієнічної науки на сучасному етапі Досліджено історію становлення та розвитку в Україні комунальної гігієни як наукової дисципліни. Проведено кількісний та якісний аналіз основних напрямків наукових досліджень у галузі гігієни навколишнього середовища за 70 років (1931 - 2001 рр.). На підставі результатів системного історико-гігієнічного аналізу наукових здобутків в аспекті їх своєчасності, ефективності й адекватності потребам суспільства теоретично обгрунтовано основні шляхи вирішення актуальної проблеми профілактичної медицини - формування перспективних наукових напрямків у галузі гігієни навколишнього середовища в Україні. Визначено оптимальні форми взаємодії гігієністів з фахівцями інших відомств щодо впровадження результатів наукових досліджень у практику охорони здоров'я. Розвиток фізіології нервової системи в Україні в 40-60-х роках ХХ ст. Вперше проведено комплексне дослідження історії формування наукового напрямку фізіології нервової системи в Україні в 1940 - 1960-х рр. у контексті соціально-політичної ситуації й особливостей розвитку філософської та психологічної думки даного періоду. Відображено основні тенденції розвитку нової теорії та висвітлено творчий доробок українських учених в галузях фізіології вищої нервової діяльності, центральної та вегетативної нервової системи, електрофізіології та психофізіології. Висвітлено реальний внесок вітчизняних фізіологів і психологів у розробку спільних для СРСР наукових тем і програм. Проаналізовано вплив "павлівської сесії" (1950 р.) на розвиток фізіології нервової системи та психології в Україні. Досліджено наукові погляди українських учених на всесоюзних нарадах з психології у 1952 р. та 1964 р. Доведено вирішальну роль VIII Всесоюзного з'їзду фізіологів, біохіміків і фармакологів, організованого в Києві з ініціативи вітчизняних науковців у 1955 р., у подоланні негативних наслідків "павлівської сесії". До наукового обігу введено нові та маловідомі факти з історії становлення науки фізіології в Україні. Зокрема, висвітлено погляди академіка В.П.Філатова щодо об'єднання Інституту клінічної фізіології ім. акад. О.О.Богомольця АН УРСР та Інституту експериментальної біології і патології ім. акад. О.О.Богомольця МОЗ УРСР і уточнено біографічні дані академіка Є.Б.Бабського. Організація харчування туристів з СШАПлан
Вступ 3
1. Етнічні особливості народів США 4
1.1. Національні особливості народів США 4
1.2. Характеристика і аналіз туристичного потоку в Україну туристів з США 7
2. Особливості харчування туристів з США 10
2.1. Національні смаки і особливості національного харчування у США 10
2.2. Національна українська кухня як база для харчування туристів з США 13
2.3. Національна українська кухна як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з США 18
2.4. Організація харчування туристів з США в ресторанах і кафе 24
Висновки 29
Список використаної літератури 31
Підготовка майбутніх вчителів трудового навчання до формування культури харчування учнів 5 - 9 класів Досліджено проблему підготовки вчителів трудового навчання до формування культури харчування учнів у контексті загальної культури особистості. Розглянуто культуру харчування особистості в аспекті педагогічної науки, описано її структурно-функціональну модель. Визначено критерії та показники рівнів сформованості культури харчування вчителів трудового навчання, педагогічні умови їх підготовки до формування культури харчування учнів V - IX класів. Проаналізовано особливості формування культури харчування педагога як чинник їх професійної підготовки. Розроблено модель предметно-дидактичного аспекту даної підготовки, а також критерії готовності вчителя до формування культури харчування. Обгрунтовано педагогічну технологію навчання розробленої методики. .Хімічний склад і харчова цінність плодів о овочів кі використовуються як сировина для консервів дитячого харчування.Вступ
1.Хімічний склад і харчова цінність плодів о овочів кі використовуються як сировина для консервів дитячого харчування.
2.Технологічна схема виробництва пюре і соків дитячого харчування
3.Фактори, які впливають на якість плодоовочевих при виробництві
4.Стабільність якості плодоовочевих консервів при зберіганні.Вплив температури
5.Класифікація і асортимент консервів для дитячого харчування
Висновок
|