|
На данном сайте собрана коллекция ссылкок на документы: аналитические статьи, рефераты, книги, ГОСТЫ, авторефераты диссертаций, статистичесткие данные, маркетинговые исследования, бизнес-планы...
|
Смотрите также: Організація управлінського обліку в торгово-виробничих підприємствахОрганізація управлінського обліку в торгово-виробничих підприємствах: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.04 [Електронний ресурс] / В.В. Белявцева; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2006. — 17 с. — укp.
Розглянуто питання організації управлінського обліку в торгово-виробничих підприємствах з використанням сучасних інформаційних технологій. Визначено місце управлінського обліку в інформаційній системі підприємства, розкрито його роль та значення. Розроблено класифікацію витрат торгово-виробничого підприємства, що сприяє підвищенню ефективності прийняття управлінських рішень. Розроблено інструментарій і технології оперативного управління витратами комерційного підприємства. Досліджено роль бюджетування як елемента системи управлінськогобліку. Створено модель системи бюджетування, подану як технологію складання скоординованого за всіма підрозділами та функціями плану роботи комерційної організації. Розроблено бюджет фірми та здійснено розподіл витрат за центрами відповідальності з використанням облікових даних торгово-виробничого підприємтва, що здійснює виробництво та реалізацію меблів. Обгрунтовано доцільність включення модуля управлінського обліку в автоматизовану інформаційну систему торгово-виробничого підприємства. Розроблено модель побудови автоматизованої системи управлінського обліку.
Розробка моделі управлінського обліку на підприємствах готельного бізнесу Висвітлено проблеми організації та методики управлінського обліку на підприємствах готельного бізнесу. Досліджено концептуальну основу управлінського обліку, його еволюцію та зв'язок з еволюцією теорії управління. Розкрито суть та визначено мету, завдання, принципи й об'єкти управлінського обліку. Розглянуто економічну суть і класифікаційні ознаки витрат у готелях. Розроблено модель управлінського обліку для підприємств даного бізнесу, а також бюджети готелю з урахуванням специфіки їх діяльності та витрат. Запропоновано галузеву номенклатуру елементів витрат і статей калькулювання, критерії визначення витрат, а також метод калькулювання собівартості з використанням якісних коефіцієнтів. Наведено методику маржинального аналізу витрат за системою витрати - обсяг - прибуток, адаптовану до умов діяльності підприємств готельного бізнесу. Розроблено методику маржинального аналізу для прийняття управлінських рішень. Контрольна робота з англійськоїКонтрольна робота з англійської Контрольна робота З статистикиКонтрольна робота З статистики Контрольна робота З статистикиКонтрольна робота З статистики Контрольна робота з статистикиКонтрольна робота з статистики Контрольна робота Зі страхуванняКонтрольна робота Зі страхування Контрольна робота з статистикиКонтрольна робота з статистики Контрольна робота з экологіїКонтрольна робота з экології
|