|
На данном сайте собрана коллекция ссылкок на документы: аналитические статьи, рефераты, книги, ГОСТЫ, авторефераты диссертаций, статистичесткие данные, маркетинговые исследования, бизнес-планы...
|
Смотрите также: Контрольна з основ фізіології і гігієни харчуванняПлан
1. Особливості функціонування смакових і нюхових рецепторів, їх роль для процесів травлення і безпеки життя людини. 3
2. Коротко охарактеризувати основні альтернативні концепції харчування (вегетаріанство, роздільне харчування, харчування за групою крові) 4
3. Харчова і біологічна цінності борошна залежно від ступеня його помелу. Вимоги до якості борошна. 7
Список використаної літератури 9
ХарчуванняВступ 3
1. Якість харчування, хімічні складові продуктів харчування 4
2. Харчування, тривалість життя та його безпека 8
Висновок 11
Список літератури 12
Організація харчування туристів з СШАПлан
Вступ 3
1. Етнічні особливості народів США 4
1.1. Національні особливості народів США 4
1.2. Характеристика і аналіз туристичного потоку в Україну туристів з США 7
2. Особливості харчування туристів з США 10
2.1. Національні смаки і особливості національного харчування у США 10
2.2. Національна українська кухня як база для харчування туристів з США 13
2.3. Національна українська кухна як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з США 18
2.4. Організація харчування туристів з США в ресторанах і кафе 24
Висновки 29
Список використаної літератури 31
Підготовка майбутніх вчителів трудового навчання до формування культури харчування учнів 5 - 9 класів Досліджено проблему підготовки вчителів трудового навчання до формування культури харчування учнів у контексті загальної культури особистості. Розглянуто культуру харчування особистості в аспекті педагогічної науки, описано її структурно-функціональну модель. Визначено критерії та показники рівнів сформованості культури харчування вчителів трудового навчання, педагогічні умови їх підготовки до формування культури харчування учнів V - IX класів. Проаналізовано особливості формування культури харчування педагога як чинник їх професійної підготовки. Розроблено модель предметно-дидактичного аспекту даної підготовки, а також критерії готовності вчителя до формування культури харчування. Обгрунтовано педагогічну технологію навчання розробленої методики. .Хімічний склад і харчова цінність плодів о овочів кі використовуються як сировина для консервів дитячого харчування.Вступ
1.Хімічний склад і харчова цінність плодів о овочів кі використовуються як сировина для консервів дитячого харчування.
2.Технологічна схема виробництва пюре і соків дитячого харчування
3.Фактори, які впливають на якість плодоовочевих при виробництві
4.Стабільність якості плодоовочевих консервів при зберіганні.Вплив температури
5.Класифікація і асортимент консервів для дитячого харчування
Висновок
Раціональне харчування вагітної та роділлі у фізичній реабілітації в акушерстві Розглянуто актуальні питання щодо повноцінного раціонального харчування вагітної та роділлі. Дано стислу характеристику збалансування білків, жирів, вуглеводів, а також вітамінів, електролітів та мікроелементів, що сприяє антенатальній охороні плода та новонародженої дитини. Організаційно-правове забезпечення раціонального використання матеріальних ресурсів в Україні В роботі досліджуються теоретичні правові і прикладні проблеми вдосконалення правового регулювання управління, стандартизації і контролю у сфері забезпечення раціонального використання і економічного витрачання матеріальних ресурсів в Україні. Сформульовано наукові висновки та пропозиції щодо вдосконалення чинного законодавства і правозастосування у даній сфері. Обгрунтовано необхідність прийняття і запропоновано авторський варіант Закону України "Про ресурсозбереження" як цілісного і комплексного законодавчого акту, основною метою якого є визначення єдиних загальних правових, економічних та організаційних основ раціонального використання та економічного витрачання матеріальних ресурсів в Україні. Значна увага приділена аналізу специфіки форм і методів державного управління у галузі раціонального використання матеріально-технічних ресурсів, розробці проблем вдосконалення цих форм і методів в умовах формування ринкових відносин. Досліджуються правові питання організації раціонального використання та економічного витрачання матеріальних ресурсів як необхідної умови економічного розвитку країни і як об'єкта державного управління. Обгрунтовується необхідність створення належних умов для залучення іноземного капіталу для впровадження передової техніки та технологій. Розглядаються проблеми щодо визначення оптимальних напрямків вдосконалення правового забезпечення ресурсозбереження в Україні. Сформульовано наукові висновки та пропозиції, спрямовані на вдосконалення діяльності органів управління в сфері забезпечення раціонального використання матеріальних ресурсів. Удосконалення управління підприємствами громадського харчування Наведено нові методологічні підходи щодо створення та функціонування системи управління виробничо-торговельною та обслугувальною діяльністю підприємств громадського харчування. Визначено роль галузі громадського харчування в національній економіці України за умов ринкового середовища. Обгрунтовано механізм управління даними підприємствами, його внутрішні та зовнішні складники. Запропоновано організаційну структуру об'єднання підприємств громадського харчування, якісний та кількісний склад працівників управління, форму посадової інструкції. Побудовано графічну модель функціонування підприємства, на якій базується економіко-математичне моделювання виробничо-господарських процесів його діяльності. Розроблено методику економічної доцільності функціонування підприємства громадського харчування. Методичні аспекти розробки стратегії підприємств громадського харчування Розкрито суть понять "стратегія" та "цілі", узагальнено та систематизовано принципи класифікації стратегій та цілей підприємств, запропоновано й обгрунтовано системи показників. Розроблено методичні підходи до стратегічного аналізу зовнішнього та внутрішнього середовищ підприємств громадського харчування як важливого етапу розробки стратегії, обгрунтовано методику формування портфелю стратегій підприємств громадського харчування та алгоритм формування стратегії підприємств харчування.
|