От партнеров


Заказать работу


От партнеров


Счетчики

На данном сайте собрана коллекция ссылкок на документы: аналитические статьи, рефераты, книги, ГОСТЫ, авторефераты диссертаций, статистичесткие данные, маркетинговые исследования, бизнес-планы...

Статистика наиболее популярных поисковых запросов ...
РазделНаучные статьи и авторефераты диссертаций по математике и техническим наукам
Короткое описаниеРозроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищенної харчової цінності
Подробное описаниеРасширение файла: zip
Размер документа: 45.2 кб.
Описание:
Добавлено2010-05-06 23:42:16

Смотрите также:
  • Розвиток харчової промисловості на Правобережній Україні (друга половина ХІХ - початок ХХ ст.)

  • Економічна ефективність розвитку підприємств харчової промисловості (на прикладі Закарпатської області)

  • Реформування та інвестування харчової та переробної промисловості України в період переходу до ринкової економіки

  • Перспективні напрямки підвищення ефективності функціонування харчової промисловості (на прикладі підприємств вино-коньячного виробництва)

  • Управління ланцюгами створення цінності продукту: логістичний підхід

  • Підготовка вчителя до формування естетичних орієнтацій молодших школярів на цінності народного мистецтва (в умовах позакласної діяльності)

  • Зростаюча роль харчової промисловості в економіці Криму та шляхи підвищення ефективності роботи її підприємств

  • Еволюція теорії цінності в українській економічній думці XIX - поч. XX ст.

  • Підвищення ефективності використання основного капіталу підприємств харчової промисловості

© 2007-2018