От партнеров


Заказать работу


От партнеров


Счетчики

На данном сайте собрана коллекция ссылкок на документы: аналитические статьи, рефераты, книги, ГОСТЫ, авторефераты диссертаций, статистичесткие данные, маркетинговые исследования, бизнес-планы...

Статистика наиболее популярных поисковых запросов ...
РазделНаучные статьи и авторефераты диссертаций по экономическим наукам
Короткое описаниеЕфективність використання робочої сили в харчовій промисловості України: оцінка та напрями підвищення
Подробное описаниеРасширение файла: zip
Размер документа: 32.5 кб.
Описание:
Добавлено2008-08-15 00:42:48

Смотрите также:
  • Конкурентоспроможність робочої сили регіону: методологія та напрями забезпечення

  • Формування ринку робочої сили та її ціни в аграрному секторі регіону

  • Регулювання якості робочої сили з урахуванням тенденцій розвитку ринку праці

  • Диверсифікація інновацій у харчовій промисловості

  • Соціально-економічні форми робочої сили та умови її відтворення в перехідній економіці України

  • Методи регулювання відтворення найманої робочої сили

  • Формування маркетингово-логістичного механізму функціонування ринку робочої сили

  • Регулювання якості робочої сили в системі управління людськими ресурсами

  • Удосконалення механізму регулювання потоків робочої сили на фіксованому ринку праці промислового регіону

© 2007-2019