От партнеров


Заказать работу


От партнеров


Счетчики

На данном сайте собрана коллекция ссылкок на документы: аналитические статьи, рефераты, книги, ГОСТЫ, авторефераты диссертаций, статистичесткие данные, маркетинговые исследования, бизнес-планы...

Статистика наиболее популярных поисковых запросов ...
РазделАвторефераты диссертаций по бухгалтерскому учету, анализу и аудиту
Короткое описаниеОблік та аналіз собівартості продукції в підприємствах ресторанного господарства
Подробное описаниеРасширение файла: zip
Размер документа: 36.9 кб.
Описание:
Добавлено2008-10-23 16:44:05

Смотрите также:
  • Облік витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарних підприємствах (на матеріалах підприємств хлібопекарної промисловості споживчої кооперації України)

  • Управління запасами сировини та товарів в підприємствах ресторанного господарства

  • Облік і внутрішній аудит собівартості продукції (на прикладі молокопереробних підприємствах України)

  • Методи обліку витрат на виробництво та калькулювання собівартості продукції на підприємствах громадського харчування

  • Аналіз витрат виробництва та калькулювання собівартості продукції

  • Облік фінансових результатів в інформаційній системі управління (на матеріалах підприємств ресторанного господарства)

  • ОБЛІК ВИПУСКУ ПРОДУКЦІЇ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇЇ СОБІВАРТОСТІ

  • ОБЛІК ВИПУСКУ ПРОДУКЦІЇ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇЇ СОБІВАРТОСТІ

  • ОБЛІК ВИПУСКУ ПРОДУКЦІЇ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇЇ СОБІВАРТОСТІ

© 2007-2019