От партнеров


Заказать работу


От партнеров


Счетчики

На данном сайте собрана коллекция ссылкок на документы: аналитические статьи, рефераты, книги, ГОСТЫ, авторефераты диссертаций, статистичесткие данные, маркетинговые исследования, бизнес-планы...

Статистика наиболее популярных поисковых запросов ...
РазделНаучные статьи и авторефераты диссертаций по экономическим наукам
Короткое описаниеОрганізаційно-економічні резерви підвищення конкурентоздатності м'ясного підкомплексу АПК
Подробное описаниеРасширение файла: zip
Размер документа: 40.1 кб.
Описание:
Добавлено2008-08-14 23:50:39

Смотрите также:
  • Організаційно-економічне забезпечення підвищення ефективності бурякоцукрового підкомплексу АПК

  • Організаційно-економічні механізми забезпечення конкурентоздатності підприємства (на прикладі швейної промисловості)

  • Організаційно-економічні засади підвищення ефективності виробництва в м'ясопродуктовому підкомплексі АПК регіону

  • Організаційно-економічні засади підвищення ефективності виробництва в зернопродуктовому підкомплексі АПК

  • Економічні та організаційно-технологічні резерви підвищення енергетичної ефективності виробництва і використання кормів

  • Організаційно-економічні фактори підвищення ефективності розвитку цукрової промисловості (на матеріалі Поліського регіону)

  • Підвищення ефективності функціонування хлібопродуктового підкомплексу АПК

  • Підвищення конкурентоспроможності молокопродуктивного підкомплексу АПК

  • Підвищення конкурентоспроможності продукції виноградарсько-виноробного підкомплексу АПК

© 2007-2019